În dragoste și în război Episodul 1 Online Subtitrat In Romana


Vizioneaza În dragoste și în război - Kurt Seyit se Sura Ep 1 Online Gratis Subtitrat In Romana


În dragoste și în război”, un nou serial turcesc, va fi difuzat la Kanal D începând din 20 noiembrie, de miercuri până vineri, de la orele 20:00.


În dragoste și în război este o ecranizare după bestseller-ul “Kurt Seyit se Sura” al scriitorului Nermin Bezmen, inspirat de o poveste adevărată. Telespectatorii îi vor recunoaște pe actorii din rolurile principale - Kıvanç Tatlıtuğ, același care a interpretat rolul principal în serialele „Iubire de argint” și „Iubire ascunsă”, difuzate de Kanal D cu ani în urmă, și pe Farah Zeynep, cea care a fost titulara rolului lui Aylin Akarsu în producția de succes „Trădarea”

Serialul “În dragoste și în război” spune povestea chipeșului locotenent Kurt Seyit (Kıvanç Tatlıtuğ), fiul cel mare al unui bogat proprietar de pământ de origine turcă din Crimeea, care se îndrăgostește de Sura (Farah Zeynep Abdullah), frumoasa fiica a unei familii de nobili din Rusia. Deși tatăl lui Kurt îi este loial țarului și este mândru că își va trimite moștenitorul să lupte în armata sa, acesta insistă ca fiul său să se căsătorească cu o femeie de origine turcă. Dar imediat ce Kurt o va cunoaște pe frumoasa Sura, nicio altă femeie nu va mai avea loc în inima lui. Cei doi își împărtășesc reciproc dragostea dar, în curând, Kurt este trimis să lupte în prima linie a frontului. Kurt este rănit și se întoarce la Sankt Petersburg, unde febra Revoluției Roșii a cuprins orașul. Nici Kurt și nici Sura nu mai sunt de-acum în siguranță în Rusia bolșevică.

VARIANTA 1 VARIANTA 2 VARIANTA 3 VARIANTA 4 VARIANTA 5

Trimiteți un comentariu

 
Top